Het team van Nr1Cadeau

Het jonge team van Nr1Cadeau staat 5 dagen per week voor u klaar om het perfecte geschenk te verzorgen. Met een team van zo’n 40 werknemers werken we dagelijks met veel enthousiasme aan ontwikkelen en leveren van de leukste cadeautjes.

Zo hebben we de afdeling orderverwerking die elke dag hard werkt om er voor te zorgen dat alle bestellingen zo snel mogelijk de deur uit gaat. Op werkdagen voor 17:00 besteld, is dezelfde dag verstuurd! Ons klantenservice team zorgt ervoor dat alle klanten met vragen zo goed mogelijk geholpen worden.

We hebben ook een aantal B2B experts die zich hebben gespecialiseerd in het professioneel afhandelen van zakelijke bestellingen. Tenslotte zorgen we er dagelijks voor dat het aantal locaties waar je terecht kunt met de Nr1Cadeauboxen alsmaar toe neemt. Neem dus snel een kijkje bij ons aanbod!

Bekijk onze cadeauboxen

Het team achter NR1 Cadeau

"Wij begrijpen uw wensen en denken graag met u mee. Bel gerust naar 085 208 6546"

Een passend cadeau voor iedereen

Op Nr1Cadeau.nl vindt u de leukste belevenissen van dit moment. Geef iemand een uitgebreid diner of een high tea. Een avondje theater of een dagje met het gezin in de dierentuin. Een ontspanningsmoment in de sauna of mooi nieuw boek om mee weg te kruipen op de bank. Dit zijn allemaal belevenissen die nog lang herinnerd zullen worden! Bovendien bepaalt u als gever altijd zelf het cadeaubudget. In onze online cadeauwinkel vindt u voor ieder moment het juiste Nr1Cadeau.

Cadeau voor haar
Cadeau voor hem
Cadeau voor twee