Veelgestelde vragen Nr1Cadeau

Wat zijn Nr1 cadeauboxen? 

De Nr1 cadeauboxen zijn speciale uitgaves van Diner Cadeau, Kunst & Cultuur Cadeaukaart, Fashion Giftcard, Hotelgiftcard en WinkelCheque. Voor de duidelijkheid staat het logo van een van deze kaarten op de Nr1 cadeaukaart gedrukt. Gebruik en verwerking van deze kaarten verloopt op dezelfde makkelijke wijze. 

Welke Nr1 cadeaubox heb ik?

Nr1 cadeauboxen zijn er in veel verschillende varianten. Het is daarin belangrijk om te weten welke box je hebt om te weten hoe je de cadeaubox kunt gaan besteden. Klik op overzicht om volledige inzage te krijgen in het totale aanbod.

Hoe werkt mijn Nr1 cadeaubox?

Bij overzicht vind je alle thema’s die Nr1 cadeau rijk is. Klik op het thema dat jij hebt voor meer informatie. Je ziet daar de mogelijkheid een cadeaubox te kopen, gevolgd door een korte beschrijving over wat de cadeaubox inhoudt.

Daarna zijn er twee mogelijkheden die je zou kunnen zien. Bij de eerste mogelijkheid zie je een banner staan. Hier kun je op klikken om op de website te komen waar de cadeaubox als betaalmiddel kan worden gebruikt.

Bij de tweede mogelijkheid zie je waar de cadeaubox bij jouw in de buurt te besteden is. Voer in de rode balk de stad in waar je wilt zoeken. Je hoeft niet eens op enter te drukken om het totale overzicht van locaties te zien. Zie je op een stadsnaam niets? Naar alle waarschijnlijkheid zijn er in deze stad geen locaties die de cadeaubox aannemen als betaalmiddel.

Hoe gebruik ik de Nr1 cadeaubox op een locatie?

Ga met je Nr1 cadeaubox naar een aangesloten locatie bij jou in de buurt. Betaal met je cadeaubox via het pinapparaat of de mobiele betaalapplicatie. Afhankelijk van het totaalbedrag is de waarde van uw cadeaubox toereikend of niet toereikend. Een eventueel restantbedrag betaalt u middels pin of cash eenvoudig bij. Is het totaal te betalen bedrag lager dan de waarde van de pas, dan blijft het restantbedrag op de cadeaukaart staan. Wil je jouw Nr1 cadeaubox fysiek inwisselen, dan zijn er geen restricties op maximale waarde die je in kunt wisselen. Wil je online gebruik maken van het inwisselproces dan kun je maar tot €50,- inwisselen. 

Let op bij het gebruik van je Nr1 cadeaubox voor Hotelgiftcard.com, deze is alleen online inwisselbaar via de website van Hotelgiftcard

Moet ik van tevoren reserveren of aangeven dat ik met de kaart betaal?

Nee, dit is niet nodig. De locaties/restaurants die worden genoemd bij jouw Nr1 cadeaubox kunnen allemaal de pas aannemen/incasseren. De besteding van je cadeaukaart is gegarandeerd.

Hoe gebruik ik de Nr1 cadeaubox op een website?

Je klikt bij de cadeaubox die je hebt op de banner. Je wordt dan naar de website geleid waar je de cadeaubox als betaalmiddel kunt gebruiken. Zodra je gaat afrekenen kun je bij de betaalmiddelen ook kiezen voor een cadeaukaart pas. Kijk goed op de banner welke kaart je moet aanvinken!

Kan ik meerdere kaarten tegelijkertijd gebruiken?

Het is mogelijk om met meerdere cadeaukaarten te betalen. 

Moet ik mijn cadeaukaart in één keer besteden?

Nee. Je mag zelf weten of je het saldo van je Nr1 cadeau in één keer of in delen besteedt. Na een betaling blijft de resterende kaartwaarde op de pas staan. Deze kun je gedurende de geldigheidstermijn weer gebruiken.

 

Heb je nog vragen? Onze medewerkers helpen je graag verder.