Schenk een Nr1Cadeau aan uw personeel of relaties

Bent u op zoek naar leuk en origineel cadeau voor personeel of relaties? Schenk dan een onvergetelijke cadeaukaart! Met 28 verschillende Nr1Cadeaus zit het juiste zakelijke geschenk er altijd tussen. Bovendien bieden wij u snelle en persoonlijke service.

Als zakelijke klant kunt u uw cadeau precies vormgeven zoals u dat zelf wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw logo op de passen laten drukken. Daarnaast kunnen zakelijke klanten op factuur bestellen en achteraf betalen. Dit is wel zo makkelijk! Wilt u uw werknemers wat ontspanning bieden? Geef dan een weekendje weg of dagje sauna. Wilt u uw belangrijke klanten of relaties bedanken? Dan is een avondje theater of een lekker etentje wellicht zeer welkom. Neem overigens gerust contact met ons op als u vragen heeft. U kunt mailen naar zakelijk@nr1cadeau.nl of bellen naar 085 208 7018.

Bekijk onze cadeauboxen

Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Te bestellen in waarden van € 10,- tot 150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

logo 

Betaal direct met iDeal of creditcard betaalopties

Verzonden met PostNL PostNL

passen bedrukken

Personaliseren

Zorg ervoor dat niemand vergeet van wie ze het mooie Nr1Cadeau hebben gekregen! Personaliseer uw geschenk met een persoonlijke boodschap of flesje wijn. U kunt ook uw bedrijfslogo of een andere afbeelding op de pasjes laten drukken. Neem gerust contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Contact
Ons team staat voor u klaar!

Bel 085 208 6546
Ma. t/m vr. 10:00 tot 12.30 & 13.00 tot 17.00 uur

of mail ons via zakelijk@nr1cadeau.nl

Nr1 Keuze Cadeaubox

De Nr1 Keuze Cadeaubox is een uiterst geschikt zakelijk cadeau! De ontvanger kiest dan namelijk zelf welke cadeaubox hij of zij graag wil hebben. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Keuze uit 28 leuke cadeauboxen
  • Dineren, uitjes, shoppen en nog veel meer
Vraag een offerte aan
Nr1Cadeau als incentive

Heeft u wel eens gedacht aan het geven van een cadeaukaart als incentive?

Zo kunt u bijvoorbeeld een Nr1Cadeau inzetten om uw personeel te motiveren en betrokken te laten voelen bij uw bedrijf. Het is ook leuk om een Nr1Cadeau aan te bieden als extraatje bij uw product, om klanten te trekken. Of organiseer een winactie om bekendheid te genereren.

Zo is er van alles te bedenken! Neem gerust contact op voor tips.

Contactgegevens